Samoposlužni restoran

Energija za radni dan

 

Restoran Hotela Bunčić Vrbovec dobro je poznato mjesto po dnevnoj ponudi svježih gableca, potpuno nalik jelima koja bismo spremili kod kuće, kad bismo imali vremena...

 

Iako riječ gablec dolazi od njemačke riječi gabel, što znači vilica, kod nas se uvriježilo upravo suprotno pa je vrlo često riječ o jelima „na žlicu“. Pravi gableci hrana su koja se ne jede u hodu, potpuna opreka pošasti zvanoj fast food. Jela su to uobičajena u svakodnevnoj domaćoj kuhinji i jedino što je brzo je posluživanje. Na sjeveru su to popularni gableci, na jugu kultne marende.

Svakoga dana gostima je na raspolaganju osam različitih gableca, a Hotel Bunčić Vrbovec organizira i besplatnu dostavu jela za one koji nemaju vremena doći i u ugodnom okruženju pojesti ovaj tradicionalni međuobrok.

Kao što je to slučaj i u ponudi à la carte restorana i gableci se prilagođavaju sezoni i dnevno dostupnim svježim namirnicama hrvatskih proizvođača. Stoga će se u ponudi, ovisno o dobu godine, naći i grah s raznim dodacima, gulaši, kuhana junetina, teleći rižoto, sarma, paprikaši, punjene paprike, razna variva, a petkom veći izbor ribe.

Informacije i rezervacije:

tel.:  00385 1 2720 574
fax.: 00385 1 2720 571
e-mail: hotel@hotel-buncic.hr