Hotel Bunčić Vrbovec

„Umjesto da plaćate visoke cijene smještaja u Zagrebu, odaberite ovaj hotel. Odnos cijene i kvalitete je odličan“, objavio je na internetu jedan poslovni gost iz Turske svoje dojmove o Hotelu Bunčić Vrbovec.
Dio široke ugostiteljske ponude obitelji Bunčić obuhvaća i Hotel Bunčić Vrbovec. Hotel je od PIK-a Vrbovec preuzet 2003. godine i od tada je u potpunosti preuređen, a ugostiteljski duh obitelji Bunčić proširio se i na sve zaposlene koji uistinu žive sa svojim hotelom.

Da je tome tako svjedoči i recenzija poslovnog gosta iz Turske koji je svoj boravak u Hotelu Bunčić Vrbovec na internetskoj stranici TripAdvisor opisao ovako:
"Gradski hotel u Vrbovcu ima vrlo dobru lokaciju. Restoran i jelovnik su više nego dobri, a posebno će vas oduševiti terasa. Sobe su čiste i udobne, osoblje je posvećeno poslu i pomoći gostima, a u ponudi je i besplatni bežični pristup internetu u cijelom hotelu. Odnos cijene i kvalitete je odličan i zbog toga, umjesto da plaćate visoke cijene smještaja u Zagrebu, odaberite ovaj hotel jer ste brzim vlakom u tren oka i tamo i natrag."
Visoka profesionalnost, topla dobrodošlica i razumijevanje gostiju naše su glavne odlike. Stoga, bez obzira na to želite li se samo okrijepiti na proputovanju, dolazite li privatno ili poslovno, naš ugodan smještaj i vrhunska gastronomska ponuda u potpunosti će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

Posjetite nas! Jer, mi smo tu zbog Vas...