Gdje se nalazimo?


Prikaži HOTEL BUNČIĆ VRBOVEC na većoj karti

KAKO DO NAS?

Automobilom

Dolazite li iz pravca Zagreba, najbrže je zagrebačkom obilaznicom nastaviti po autocesti A3 prema Varaždinu, Čakovcu i Mađarskoj. Na izlazu broj 9 kod Sv. Helene siđite s autoceste i krenite u pravcu Bjelovar/Vrbovec po brzoj cesti (D28). Iduće skretanje je prvi izlaz na toj cesti oznake – Vrbovec zapad. Nakon silaska s brze ceste skrenite desno i vozite prema središtu grada. Za otprilike 5 minuta lagane vožnje doći ćete do semafora, a 200 metara dalje na lijevoj strani ugledat ćete parkiralište i Hotel Bunčić.

Dolazite li iz pravca Varaždina, siđite na izlazu broj 9 – Sv. Helena i krenite brzom cestom pravac Bjelovar, Vrbovec i tu ste za čas!

Vlakom

Sa zagrebačkog Glavnog kolodvora, radnim danom, vlakovi u pravcu Vrbovca kreću u razmacima od oko sat vremena od 5 sati ujutro do 22.40 uvečer. Vrijeme vožnje je oko 40 minuta. Od kolodvora u Vrbovcu do našeg je hotela otprilike 2000 metara, a moguće je dogovoriti i prijevoz do hotela.

MJESTA OKO NAS

Vrbovec je prometno vrlo dobro smješten, gotovo u sredini kuta koji tvore autoceste A3 prema Varaždinu te A4 prema Osijeku. Pretežno poljoprivredni kraj u okruženju gradova poput Križevaca, Bjelovara, Dugog Sela, Sesveta te dakako Zagreba čine Vrbovec dobrom bazom za obilazak i istraživanje šireg kruga, od Zagreba do Bjelovara i Koprivnice.

Bjelovar

Vrbovec se nalazi na pola puta između Zagreba i Bjelovara, središta Županije bjelovarsko-bilogorske. Ujedno, Bjelovar je i gospodarsko središte s poznatom mljekarskom industrijom Sirela, tvornicom keksa i vafla Koestlin koja vafle proizvodi od 1921. godine...

Jedno od bjelovarskih naselja je i Gudovac, u kojemu se tradicionalno, dva puta godišnje održava najveći poljoprivredni sajam u nas. Mnogobrojni izlagači i posjetitelji trebaju i smještaj pa se Hotel Bunčić Vrbovec često nalazi na njihovim listama.

Dugo Selo

Naš zapadni susjed, grad Dugo Selo, mjesto je iz kojeg nam dolaze mnogi posjetitelji. Kraj je to okrenut poljoprivredi, posebno voćarstvu i vinogradarstvu u svom brdovitijem dijelu oko Martin brega. Na tom je dijelu i Velika klet obitelji Bunčić. Povijest Dugog Sela seže u 13. stoljeće kada se "Zemlja sv. Martina" daruje vitezovima templarima. Iz te su povijesti danas iznikle brojne turističke priredbe i zanimljivosti.

Križevci

Na pola puta od Vrbovca do Koprivnice smjestili su se Križevci. Grad o kojem pisani trag postoji s početka 13. stoljeća uvelike je kroz povijest ovisio o svojoj lokaciji i važnosti za prometnu povezanost panonskog i jadranskog prostora. U gospodarstvu prevladava trgovačka i uslužna djelatnost, mlinsko-pekarska industrija, proizvodnja i prerada mesa, građevinska industrija te brojne obrtničke i uslužne djelatnosti.

Sesvete

Najistočnija gradska četvrt Zagreba u dobroj mjeri gravitira i prema Dugom Selu i prema Vrbovcu. Iako gradska četvrt, Sesvete sa svojih 75.000 stanovnika te brojnim gospodarskim subjektima važno su područje i za Hotel Bunčić, kao što je poslovnim gostima važna blizina i usluga našeg hotela. Blizina i dobre veze s tom zagrebačkom gradskom četvrti samo su dio pogodnosti koje naši gosti uvelike koriste.