Velika klet obitelji Bunčić

Mnogi o seoskom turizmu govore, a mi seoski turizam živimo! Izuzetna kvaliteta i raznolikost usluge privlače iz godine u godinu sve više posjetitelja i to ne samo iz Hrvatske!
Velika klet obitelji Bunčić jedna je od najatraktivnijih lokacija seoskog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Objekt i ponuda u svemu se mogu mjeriti s bilo kojim objektom toga tipa bilo gdje u Europi, gdje i te kako drže do ove vrste ponude.

Smještena na pitomom Martin bregu, Velika klet obitelji Bunčić dovoljno je blizu Zagreba, a opet dovoljno daleko od gradskog stresa.

Autohtona i izvorna gastronomska ponuda, uvijek svježe namirnice domaćeg porijekla, brojne aktivnosti koje su na raspolaganju posjetiteljima te iznimna kvaliteta usluge privlače iz godine u godinu sve više posjetitelja i to ne samo iz Hrvatske. Velika klet obitelji Bunčić, koja ima pet velikih dvorana, svojim gostima nudi mogućnost organizacije vjenčanja i raznih drugih svečanosti, brojne aktivnosti u prirodi koje uključuju cijelu obitelj, čak i najmlađe. U velikom, uređenom parku moguće je prirediti i roštilj na otvorenom te zabavu za cijelo društvo, a naše najmlađe goste sigurno će oduševiti i mali zoološki vrti s domaćim životinjama u njihovom prirodnom okruženju.

Ne morate čekati posebnu prigodu. Slobodno nas posjetite.  
Za više informacija posjetite www.buncic.hr