Ribarska koliba

U najnovijem objektu obitelji Bunčić možete uživati u jelima od slatkovodne ribe, a možete je i pecati. Ribarska koliba odličan je način da se stopite s prirodom – ostalo je naša briga.
Na samom rubu Dugog Sela, na obali idiličnog jezerca, smještena je Ribarska koliba, novouređeni ugostiteljski objekt obitelji Bunčić. Riječ je o našem najnovijem pothvatu u kojem se nude specijaliteti domaće kuhinje, jela pripremljena od slatkovodne ribe, jela s roštilja...

U dnevnoj ponudi, za one koji odmor od posla požele provesti u uistinu opuštajućem okruženju, Ribarska konoba nudi i gablece. Također, oni s više ribičkog iskustva, ali i oni koji ga tek žele steći, mogu baciti štapove i provjeriti svoju vještinu i kob. Oni kojima štapovi i ribičija nisu najvažnije stvari na svijetu, mogu uživati u šetnjama oko jezera i fantastičnoj prirodi.

Ribarska koliba obitelji Bunčić pogodna je i za organizaciju manjih, intimnijih svadbenih svečanosti, kao i raznih drugih proslava, jer može ugostiti do 120 osoba. Malo je onih koje će drvom obložena unutrašnjost ostaviti ravnodušnima, a pogled s terase prema jezeru svima će oduzeti dah. Stoga, planirate li romantičnu večeru u dvoje ili obiteljsko okupljanje, poslovnu večeru ili samo bijeg u prirodu... kontaktirajte nas.