Vjenčanja

Za vjenčanje iz snova

Kako bi dan Vašeg vjenčanja bio Vaš dan iz snova, obratite se iskusnom timu Hotela Bunčić Vrbovec. Na jednom je mjestu moguće dogovoriti sve – od sale za svadbenu svečanost, preko dekoracija, pozivnica, zahvalnica pa sve do preporuke koju muziku ili fotografa odabrati!
Mladi parovi i njihove obitelji prije vjenčanja često su pod velikim stresom, neovisno o tome što je riječ o sretnom događaju. Ne bi željeli nekoga izostaviti s liste uzvanika, željeli bi da ugođaj za dan koji dugo pripremaju bude poseban, hrana za pamćenje, da glazba podigne raspoloženje i da se svi odlično zabave... Odlučite li se za vjenčanje u Hotelu Bunčić Vrbovec, naš iskusni tim preuzet će i riješiti spomenute zadatke, a Vama će ostati dovoljno vremena da se posvetite sebi i svom danu za sjećanje.

Tražite li sale za vjenčanje, a da je u blizini Zagreb, Dugo Selo ili Vrbovec, provjerite kako izgledaju sale za svadbe Hotela Bunčić Vrbovec. Možete birati između tri dvorane, ovisno o broju gostiju i prostoru kakav želite: sala Marija Jurić Zagorka može ugostiti 100 uzvanika, sala Zrinski 150, a sala Rotary čak 450 uzvanika.


Iskusan tim za organizaciju vjenčanja Hotela Bunčić Vrbovec spreman je ispuniti svaku Vašu želju: s povjerenjem nam možete prepustiti idejno rješenje pozivnica i zahvalnica, sukladno Vašim željama. Predložit ćemo Vam meni za catering uoči vjenčanja, sastaviti jelovnik večere s biranim, svježim i domaćim namirnicama koji će pratiti Vaše gurmanske zahtjeve, uključujući slastice i vrhunac večeri – svadbenu tortu.

Dekoracija sale za vjenčanje također je sastavni dio ugođaja, a da bi bio što raskošniji, tu je naš dekorater koji će svojim stručnim savjetima pomoći u odabiru cvijeća, boja i svih ostalih detalja.

Naše je iskustvo u pripremi vjenčanja zaista bogato – mnogi parovi odabrali su našu uslugu i neopterećeno uživali u ugodnom okruženju i brzoj i profesionalnoj usluzi. Povratne informacije koje smo dobili od njih najljepši su nam kompliment i preporuka. Od prvog kontakta bilo im je jasno s koliko se profesionalizma, ljubavi i stručnosti osoblje hotela posvećuje njima i njihovom najvažnijem danu.

Hotel Bunčić Vrbovec ističe se pristupačnošću, inovativnim idejama i individualnim pristupom.
Jer, mi smo tu zbog Vas...

Informacije i rezervacije:

Tel: 01 2720 570
e-mail: daliborka@hotel-buncic.hr