Slastičarnica

Na slatkim mukama

Delicije koje nudi slastičarnica Hotela Bunčić uvijek su svježe i pripremljene od najkvalitetnijih, domaćih namirnica. Stoga nije čudno da je, po mnogima, slastičarnica Hotela Bunčić ocijenjena kao ponajbolja slastičarnica u Vrbovcu. Naši svadbeni kolači imaju dušu, a vjenčana torta bit će onakva kakvu Vam srce poželi!
Hrvatska je gastronomija bogata autohtonim jelima, ali i jelima koja smo preuzeli pod utjecajem Austrije, Mađarske, Italije ili Turske. Jednako takvo bogatstvo izbora Hotel Bunčić Vrbovec nudi i kad je riječ o delicijama koje se nalaze na zadnjim stranicama jelovnika – slasticama. Za to je zaslužna vlastita slastičarnica u sklopu restorana u kojoj se na dnevnoj bazi pripremaju i nude vrhunska slatka jela te pekarski proizvodi. O tome svjedoče brojni sladokusci, ali i parovi koji su ulazak u brak proslavili uživajući u našim svadbenim kolačima i tortama zajedno sa svojim brojnim gostima.

Voćne košarice koje se čarolijom naših slastičara pretvaraju u gozbu, svatovski kolači o kojima ćete još godinama pričati, štrudli kojih se ne bi posramile ni bečke slastičarnice, kriške torti koje je užitak gledati, a još veći njima završiti obrok, svadbena torta kakvu bi poželio i princ William... Upravo to nudi slastičarnica Hotela Bunčić.

Slijedeći osnovnu misao poslovanja hotela i restorana – o prilagodbi sezonskoj ponudi i svakome gostu – i ponuda slastica primjerena je dobu u kojem nas posjećujete. Bez obzira na sezonu, uvjereni smo da Vam neće biti lako izabrati između ponuđenih čarolija za nepce. Stoga ćete se vratiti kako biste isprobali ono što prošli put niste. Jer, osim vrhunskih namirnica koje su preduvjet kvalitete i sjajnog okusa, za vrhunski užitak treba mnogo mašte i kreacije, a toga imamo napretek.

Posjetite nas i dopustite si mali, slatki grijeh. Jer mi smo tu zbog Vas...

Narudžbenicu za kolače možete preuzeti ovdje. ili putem tel. 01/2720 570