Sportske pripreme

Baza za vrhunske domete

Među redovitim i dragim gostima Hotela Bunčić Vrbovec sa ponosom ističemo i brojne sportaše koji pripreme odrađuju upravo u Vrbovcu. Prepoznali su prednosti lokacije – blizina Zagreba i zračne luke, dobra povezanost i blizina autoceste, a s druge strane mir i izdvojenost.
Osim udobnog smještaja i profesionalne usluge Hotela Bunčić, sportašima su u neposrednoj blizini na raspolaganju nogometni teren, teniski tereni te dvorana II.osnovne škole Vrbovec, pogodna i za rukometne, košarkaške i odbojkaške utakmice.

Riječ je o dvorani dugačkoj 40 i širokoj 20 metara koja se može podijeliti na tri košarkaška ili odbojkaška terena, ima tribine za 1200 gledatelja, šest moderno uređenih svlačionica i radi cijelu godinu. Uz samu dvoranu postoje i vanjski tereni sa četiri atletske staze, teren za skok u dalj, bacalište za kuglu.

Brojne momčadi prepoznale su prednosti Hotela Bunčić Vrbovec i dopustile nam da organiziramo njihove sportske pripreme. Među ostalima, ovdje su se za vrijeme Svjetskog juniorskog prvenstva 2012., 2013. i 2014. pripremale i odsjedale mlade rukometašice brojnih svjetskih reprezentacija ( Hrvatska, Švicarska, Argentina, Urugvaj, Korea, Francuska, Slovenija, Norveška, Mađarska) u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza, rukometni klubovi iz Makedonije, Srbije, košarkaški kadetski klub Šibenik...
Stalni su gosti nogometaši Solina, rukometaši makedonskog Metalurga, košarkaški kadetski klub Šibenik i brojni drugi vrhunski sportaši.

U suradnji sa klupskim liječnicima, sportašima prilagođavamo jelovnik za svaki obrok, kako bi i prehrana pratila ritam i tijek priprema. To je samo dodatna pogodnost koja ukupnu prednost lokacije, mira, tišine, čistog zraka i dobrih tehničkih uvjeta za trening, pretvara Vrbovec i Hotel Bunčić u oazu za sportske pripreme kako profesionalaca, tako i amatera svih dobnih uzrasta i kategorija.
Naš je zadatak da se brinemo o njima, kako bi se mogli posvetiti upravo onome zbog čega su došli – treniranju i pripremama za važne sportske događaje.
Nema nerješivih situacija i problema koje ne možemo prevladati. I kad je sport u pitanju, mi smo tu zbog Vas...